Services

Our services include our passion, focus and dedication.

Accounting &reporting

Onze rol draait om meer dan louter het verwerken van financiële informatie. Als ondernemer is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op financiële kwalitatieve data aangezien deze data later gebruikt zal worden om strategische beslissingen te maken.
Naast de klassieke en de analytische boekhouding behoort kwartaal en/of maandelijkse rapportering tot onze core business.

Dankzij Yuki kunnen wij een online boekhouding aanbieden waardoor de ondernemers altijd en overal inzicht in hun boekhouding verkrijgen. Dit met het oog op realtime operationele informatie en een dashboard met een aantal KPI's.


Tax advice

De fiscale materie en wetgeving is steeds in verandering, dagdagelijks wordt de fiscale actualiteit opgevolgd. Op basis hiervan zal u steeds proactief geadviseerd worden met het oog op uw specifieke situatie, dit zowel op het vlak van directe en indirecte belastingen.


Compliance

Als ondernemer wilt u uiteraard steeds in orde zijn met alle wettelijke en fiscale formaliteiten. Bij Four Eyes kan de ondernemer gerust zijn dat alle verplichte formaliteiten proactief opgevolgd zullen worden. Terwijl wij de ondernemer ontzorgen van deze administratieve last kan deze zich 100% concentreren op zijn of haar core business.


Strategic advice

Graag bieden wij onze diensten als klankbord aan wanneer het gaat om het uitwerken van de strategie van de ondernemer. Ook wanneer de ondernemer voor verschillende mogelijkheden met betrekking tot een belangrijke keuze staat is het belangrijk om de impact van deze beslissing af te toetsen. Onze financiële en bedrijfseconomische kennis geldt hier als een pluspunt.


Contacteer ons